Bellen E-mail


Privacy en cookies

Home Wij Wat Wie Nieuws Contact


        Ontwerp: © 2013 - 2021 Steijger Communications BV

Koolwitje 6                                                           31 6 55592365                                                        Info@steijger.com

3892 GA Zeewolde

Nederland


Post

Wie wij zijn

Steijger Communications BV (SteijgerComm) is een onafhankelijk communicatie en public relations adviesbureau dat zich voornamelijk richt op de technologiesector, onderwijs, lifestyle, toerisme en de zakelijke dienstverlening. Vanuit het midden van het land (Zeewolde) biedt SteijgerComm organisaties volledige pr-ondersteuning. Van de ontwikkeling tot en met de uitvoering van een strategie; van idee tot eindproduct, van complete communicatie-strategie tot het bewerken en verzenden van nieuwsberichten.  Nationaal werken we met Yunga - communicatie en marketing, Internationaal werken we samen met gerenommeerde bureau’s zoals RuderFinn, First PR, Billo PR, Tukilik en Cohesive.

Het aanbod is veelomvattend. Alles van actie marketing tot de traditionele PR. Creatief en betrokken. Alle facetten van communicatie leveren wij, zowel strategisch als tactisch. We zijn klein genoeg om de verlangens van opdrachtgevers te begrijpen en groot genoeg om al hun wensen waar te maken. Van start-ups tot multinationals. Of het nu gaat om een persbericht, een nieuwsbrief of een jaarverslag, of dat u een webtekst nodig heeft: SteijgerComm ontwerpt, redigeert, schrijft, vertaalt, produceert en distribueert.

Kitty is een door de wol geverfde marketing communications account-manager. Zij regelt alles zodat ieder project of elk evenement op rolletjes loopt. Zij onderhoudt de contacten met leveranciers en zorgt voor de markt- en mediamonitoring en de administratieve nazorg.

Kitty kunt u per e-mail bereiken: kitty.dammers@steijger.com

Cees heeft zijn gehele carrière in de pr gewerkt.  Hij begon bij de Philips Persdienst en voordat hij SteijgerComm opzette was hij pr-directeur bij de AT&T/Unisource combinatie. Hij is specialist in publiciteits- en marketingzaken, kent de media, heeft een creatieve geest en pen, beschikt over een omvangrijk netwerk. Cees is per e-mail te bereiken: cees@steijger.com  

Kitty   Dammers

Cees Steijger