Postbus 118                                                          +31 36 5235330                                                       Info@steijger.com

3890 AC Zeewolde

Nederland


Bellen E-mail Post


        Ontwerp: © 1999 - 2016 Steijger Communications BV


Privacy en cookies

Home Wij Wat Wie Nieuws Contact

 Promotie | Reclame | Websites | Magazines              

  Public Relations | Advies          

Cases/Success stories

Elk bedrijf heeft wel activiteiten of projecten waar het trots op is. Een succesvol verlopen opdracht, een uitgekiende oplossing, een tevreden klant. Be good and tell it! Weinig is immers overtuigender voor een prospect dan een case waarbij een soortgelijk probleem al eerder is opgelost bij een andere klant. Laat anderen vertellen hoe goed je bent.  


Daarbij komt het niet alleen aan op een vlotte pen. Wellicht nog belangrijker is dat wij uw business en die van uw klant begrijpen! We hebben immers ervaring met vele tientallen bedrijven in uiteenlopende branches, en bovendien zijn wij zelf ook ondernemers. Wij weten wat u en uw klant beweegt, kennen de drijfveren en weten wat de issues en knelpunten zijn.


Dat levert inspirerende artikelen op, die de interesse van uw potentiële klanten zullen wekken. Case studies, success stories of referentie artikelen lenen zich goed om te delen met Direct Mail, of via uw website of met een e-mail nieuwsbrief. Ze kunnen onderdeel uitmaken van uw acquisitie, als bestanddeel van uw offertes en handig gebruikt worden op beurzen.


Gebundeld leveren ze dikwijls een fraai portfolio op, waar ú trots op kunt zijn en uw prospects van onder de indruk zijn


Wij kennen uw business.