Postbus 118                                                          +31 36 5235330                                                       Info@steijger.com

3890 AC Zeewolde

Nederland


Bellen E-mail Post


        Ontwerp: © 1999 - 2016 Steijger Communications BV


Privacy en cookies

Home Wij Wat Wie Nieuws Contact

Promotie

Marketing staat aan de basis van veel bedrijven en ondernemingen en vormt het fundament voor alle campagnes en promoties. Het gaat erom dat de bij uw organisatie passende boodschap consequent en eensluidend doorklinkt in al uw uitingen. Het totaalplaatje van de marketing communicatie moet kloppen, zodat iedere uiting een positieve bijdrage levert aan de beeldvorming van de brand: uw merk.

De mensen achter SteijgerComm houden zich al vele jaren bezig met sales en marketing en hebben opgeteld vele tientallen jaren ervaring met alle vormen van marketing  communicatie. Om het even of het een brochure betreft, een flyer, een jaarverslag, een jubileumboek, een nieuwsbrief, een banner, een DM-actie, of een complete huisstijl inclusief briefpapier, business cards etc. Wij kennen kennen het klappen van de zweep; weten wat werkt en wat niet.


Bovendien neemt SteijgerComm u veel, zo niet al het werk uit handen. Van strategie tot tactische uitwerking: ontwerp, redactie, fotografie, opmaak, productie, offertetraject en de begeleiding van het drukwerkproces. En als het nodig is ook de verspreiding van uw drukwerk. Online producten worden uiteraard ook geleverd; uw e-mail nieuwsbrief, online uitnodiging, of het online publiceren van uw eigen magazine. Alles in één hand met één aanspreekpunt, met één doel: de succesvolle promotie van uw bedrijf of dienst.

 Reclame | Cases  | Websites | Magazines              

  Public Relations | Advies          

Alles in één hand, met één aanspreekpunt.