Postbus 118                                                          +31 36 5235330                                                       Info@steijger.com

3890 AC Zeewolde

Nederland


Bellen E-mail Post


        Ontwerp: © 1999 - 2016 Steijger Communications BV


Privacy en cookies

Home Wij Wat Wie Nieuws Contact

Communiceren met uw publieksgroepen kan bij uitstek via de media. U kiest bijvoorbeeld voor adverteren. Maar dat is over het algemeen kostbaar en dient geruime tijd gedaan te worden voor een zeker effect. Een effectieve manier van communiceren is via de redactionele kolommen. Voordeel: voor redactioneel bestaat meer aandacht dan voor advertenties, het is ook geloofwaardiger.


Journalisten en redacteuren zijn altijd op zoek naar nieuwswaardige onderwerpen. Wij helpen hen daarmee en streven er naar om de redactionele agenda positief te beïnvloeden. Dit doen we door nieuwswaardige onderwerpen van onze klanten onder de aandacht  van de media te brengen. We doen dat heel gericht en doordacht en  pakken het altijd grondig aan, waarbij wij feitelijk de journalist of redacteur aan een goed verhaal helpen. Uw verhaal: free publicity.  


‘Free’ is in dit verband betrekkelijk. U betaalt het medium weliswaar niet, maar de inspanning is niet ‘for free’ . Eigenlijk gaat het om ‘earned publicity’, je moet het verdienen, het is niet zelden het resultaat van hard werken. Daarbij is het uitgangspunt dat je altijd met een eerlijk en overtuigend verhaal komt, dát verhaal in de krant,  in een vakblad, of in een RTV-programma is veel waard.


Free publicity

  Persberichten | Perscontacten  | Monitoring |  Events               

  Marketing | Advies  

Altijd een eerlijk en overtuigend verhaal.