Bellen E-mail Post


Privacy en cookies

Home Wij Wat Wie Nieuws Contact


        Ontwerp: © 2013 - 2021 Steijger Communications BV

Koolwitje 6                                                          +31 6 55592365                                                      Info@steijger.com

3892 GAZeewolde

Nederland


Persberichten

Het schrijven van een persbericht is een vak apart. Het gaat er om dat een persbericht nieuwswaarde heeft. Zodat journalisten het overnemen of er in hun berichtgeving rekening mee houden. Dagelijks ontvangen zij honderden berichten. Het is daarom zaak om op te vallen, vanuit het nieuwsperspectief uiteraard. Een slecht product  dat opgeklopt wordt gebracht in een ronkend  persbericht werkt averechts. En bedenk, one size doesn’t fit all, ofwel; een bericht voor de vakpers kun je niet één-op-één naar de algemene media sturen. Wij zorgen altijd voor de juiste insteek en door onze contacten met de pers weten we wat er leeft en hoe daar actueel op ingespeeld kan worden.


Journalisten hebben hun monopoliepositie op de nieuwsvoorziening al lang verloren. Via de nieuwe media zoals Twitter, Facebook en LinkedIn kan het publiek zélf makkelijk bij het nieuws komen. Daarom zijn de persberichten (persbericht 2.0) van SteijgerComm ook geschikt voor het sociale mediakanaal.


Voor de distributie in eigen land maken wij gebruik van de diensten van ons zusterbedrijf EZPress News Distribution BV, dat op zeer effectieve wijze persberichten onder ruim 8000 journalisten verspreidt. EZPress verrijkt de berichten met social media informatie, doorlinkmogelijkheden en zogenaamde link anchors waardoor uw persbericht ook de SEO-prestaties van uw website verbetert.


Metro 24 augustus 2012

  Perscontacten | Monitoring  | Free publicity  |  Events               

  Marketing | Advies