Bellen E-mail Post


Privacy en cookies

Home Wij Wat Wie Nieuws Contact


        Ontwerp: © 2013 - 2021 Steijger Communications BV

Koolwitje 6                                                         +31 6 55592365                                                       Info@steijger.com

3892 GAZeewolde

Nederland


  Public Relations | Advies          

Magazines

Een  eigen, op maat gemaakt sponsored magazine met interviews, achtergrond artikelen, klantenreferenties, columns etc.  leent zich bij uitstek om het merk, product of het bedrijf uit te dragen.


Onze core business ligt bij PR; het genereren van free publicity. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van tijdschriftconcepten. We doen dat zowel in print als online.

Bij SteijgerComm bent u aan het juiste adres voor het gehele traject: van idee tot realisatie en alles wat er tussen zit, zoals vormgeving, redactie, interviews, fotografie, print en distributie.


Cees Steijger is een bladenman en bedenker van nieuwe bladformules. Hij maakt al decennia kranten, magazines en tijdschriften voor opdrachtgevers in de vorm van corporate magazines voor personeel, klanten en aandeelhouders. Maar ook sponsored magazines, boeken en publicaties in eigen beheer vanuit de uitgeverij Zeewolde Business. Voorbeelden? Klik op een cover hieronder.

 Promotie | Reclame | Cases | Websites             

Succes Magazine Flevopenningen 2015 De Bibliotheek Flip 3 Flip 3 Flip 3