Bellen E-mail Post


Privacy en cookies

Home Wij Wat Wie Nieuws Contact


        Ontwerp: © 2013 - 2021 Steijger Communications BV

Koolwitje 6                                                          +31 6 55592365                                                      Info@steijger.com

3892 GAZeewolde

Nederland

Websites

SteijgerComm ontwikkelt websites en webshops; van eenvoudig opgezette websites tot volledige out of the box presentaties. Wij vertalen uw ideeën naar praktische functionaliteit en realiseren uw verwachtingen binnen de gestelde budgetmogelijkheden.


We werken samen met de beste webbouwers, zodat wij er van verzekerd zijn dat wat wij voor u ontwikkelen en vormgeven ook daadwerkelijk professioneel gerealiseerd wordt. Zonder poespas, volgens een te voren afgesproken aanpak en opzet. We doen dat op basis van voordelige open source mogelijkheden of we realiseren uw online strategie volledig op maat geheel naar uw eigen wensen.

Zo nodig hosten wij uw website op onze eigen  server in één van de best beveiligde datacentra in Amsterdam, pal op de krachtigste IP-backbone ter wereld. Daardoor is uw website niet alleen veilig beschermd, maar ook supersnel en dat komt de navigatie en vindbaarheid ten goede.


Heeft u al een website, maar zit u om content verlegen? SteijgerComm zorgt voor een leesbare inhoud van uw website en houdt deze ook actueel; heeft u er geen omkijken meer naar en weet u zich verzekerd van een website die altijd up-to-date is!

 


 

 Promotie | Reclame | Cases | Magazines              

  Public Relations | Advies          

Voorbeeld 1  |  Voorbeeld 2   | Voorbeeld 3