Bellen E-mail Post


Privacy en cookies

Home Wij Wat Wie Nieuws Contact


        Ontwerp: © 2013 - 2021 Steijger Communications BV

Koolwitje 6                                                          +31 6 55592365                                                      Info@steijger.com

3892 GAZeewolde

Nederland

Reclame

Eerst PR, dan reclame. Dat is zo’n beetje de conclusie van de Amerikaanse marketing goeroe Al Ries. Stel dat je voor de keuze staat: een mooie paginagrote advertentie met je boodschap en een journalistiek paginagroot artikel in dezelfde krant? Wat is geloofwaardiger?  


De basis voor een PR-succes is vanzelfsprekend  een product of dienst met een verhaal dat nieuws- of mediawaarde bevat. Door free publicity te genereren wordt een merk langzaam, geduldig en methodisch geboren. Het doel van reclame is niet het  bouwen van een merk, maar het verdedigen van een merk als het eenmaal door andere acties (vnl. public relations) gebouwd is. Volgens Ries hou je met reclame je merk 'top of mind', ter bevestiging wat de consument via PR al wist.


Het één komt ook niet in de plaats voor het ander. Er zijn meerdere parallelle wegen die naar succes leiden. SteijgerCommm kent de publicitaire roadmap en weet de juiste mix te bereiden. Daarin past uiteraard ook reclame voor uw bedrijf,  product, dienst of aanbieding. Vrijwel nooit op zichzelf staand, altijd geïntegreerd in combinatie met elkaar versterkende middelen. Bekijk een voorbeeld.

 Promotie | Cases  | Websites | Magazines              

  Public Relations | Advies