Bellen E-mail Post


Privacy en cookies

Home Wij Wat Wie Nieuws Contact


        Ontwerp: © 2013 - 2021 Steijger Communications BV

Koolwitje 6                                                          +31 6 55592365                                                      Info@steijger.com

3892 GAZeewolde

Nederland


Perscontacten

Goede persberichten schrijven en ze professioneel distribueren is één ding, je berichten ook in de redactionele kolommen terugvinden is iets heel anders. Voor een kansrijke perslobby komt het aan op het pr-netwerk en de juiste perscontacten.


Met de perslobby vragen wij aandacht voor het nieuws van onze opdrachtgevers. Wij brengen onze klanten zodoende in een gunstige positie, waardoor zij eerder voor de microfoon worden gevraagd en eerder voor een interview of om meer achtergrondinformatie worden benaderd.


SteijgerComm kan bogen op tientallen jaren internationale ervaring in het bouwen en onderhouden van mediarelaties. Wij kennen de weg in de journalistiek, weten de juiste personen te bereiken en kunnen onze opdrachtgevers ook internationaal van dienst zijn. Dit maakt het organiseren van een persconferentie  of -briefing een stuk makkelijker.


Als persvoorlichter/woordvoerder vormt SteijgerComm de schakel tussen opdrachtgevers en de media. Op basis van de ervaring bij bedrijven als Philips, KPN, AT&T en zo’n 60+ bedrijven in vele branches licht SteijgerComm keer op keer het nieuws toe en wordt er informatie verstrekt.

‘Zeg niet alles

wat je weet,

maar weet

wel wat

je

zegt’

  Persberichten | Monitoring  | Free publicity  |  Events               

  Marketing | Advies